Godt Nytår!

oprettet d. under Udsalg

Godt Nytår!

Så er vi i gang igen og vi har glædet os til 2019!

 

Vi får travlt i år, for vi udvider med salg til Norge og det er vores mål at få flere recyclede og upcyclede varer i webshoppen.

Det var præcis vores passion for at skabe nyt af gammelt, som gjorde at ReDecor.dk blev til, og det vil vi gerne have mere af.

 

Vi vil derfor også have mere fokus på DIY projekter i år, og der skulle meget gerne komme flere indlæg her på bloggen. Vi har lovet at levere inspiration og det vil vi gerne holde!

Der kommer fokus på hvordan du kan bruge udvalgte produkter på en anderledes måde i din indretning, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du er gået i stå med at indrette eller bare mangler nye idéer.

Tøv ikke med at sende os en mail på info@redecor.dk og så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt.

 

Jeg (Sally) har fået indrettet mit lille hjemmekontor, så jeg har lyst til at arbejde og være kreativ. Der skal egentlig ikke så meget til...

 

                              

 

Sekretæren er et gammelt loppefund, som jeg har malet for nogle år tilbage, og den har fået en fin patina efterhånden. Den er pyntet med havesaksen med tråd fra shoppen, en gammel dåse og cigaretetui (endnu et par loppefund) og Alice fyrfadsstage som jeg bruger som potteskjuler.

 

      

 

Det hele står i et hjørne i spisestuen, og når jeg holder fri, lukker jeg sekretæren og gemmer idéer og arbejde væk.

 

                              

 

Lampen er en Factory væglampe fra Chic Antique og den kan skaffes hjem for 999,- inkl fragt.

 

Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år, og så vil vi lige slå et slag for vores store Januar-UDSALG og ikke mindst for vores Januar OUTLET på facebook d. 24/1-19 kl. 20-21.

 

Mange hilsner fra 

 

Louise & Sally


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar