Velkommen til vores blog

oprettet d.

Velkommen til vores blog

 

Her kommer vores aller første blogindlæg. Det er vildt fedt at sidde her og skrive det, der skal danne grobund for brugen af vores blog, men hold nu op, hvor er det også skræmmende.

 

Hvorfor en blog på ReDecor.dk?

 

Vi vil så gerne aktivere jer - vores læsere og kunder - så I bliver inspireret til at skabe jeres eget hjem med jeres egen stil og personlighed.

Her på bloggen vil der løbende komme DIY's, inspiration og nyheder i shoppen, så du kan få idéer til din indretning.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du også de fleste nyheder, som vi bringer her, men vil du være helt sikker, så hold øje med bloggen.

 

Og nu til det det hele handler om: ReDecor!

 

Lad os hjælpe dig med at Re-Decorate, Re-cycle eller Re-invente dit hjem og din indretning.

Er du kørt fast i din stil? Kan du ikke finde din stil? Eller kan du ikke finde dig selv i din stil?

Så lad os komme med et bud på, hvad du kan gøre.

 

Send os et billede af en ting som betyder meget for dig, men som du ikke kan placere i dit hjem, og fortæl os lidt om tingen og hvilken betydning den har for dig.

Eller send os et billede af din indretningsudfordring, fx. placering af billeder, møbler, farvevalg eller noget helt andet, og beskriv, hvad der driller dig.

Hvis vi udvælger dit billede, vil det blive offentliggjort her på bloggen og på facebook og instagram med et løsningsforslag, og vi kvitterer med en rabatkode til shoppen, så du får 15% rabat på dit næste køb.

 

Send os en mail med Emnet "Hjælp mig ReDecor" til info@ReDecor.dk. Vi skal have din mail senest fredag d. 5. januar 2018


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar