Hæklet alfabet

oprettet d. under Garn - strikke og hækle

Hæklet alfabet

 

Efter at vi er startet op med at sælge garn hos ReDecor, har jeg fulgt ekstra meget med på hvad alle I kreative bloggere kan forvandle et bundt garn til.  -De mest fantastiske figurer, kun ved hjælp af jeres hæklenål og fantasi og hold nu fast hvor er i kreative!

 

Før 2 børn, fuldtidsarbejde og ReDecor, var jeg selv ret kreativ med både strikkepinde og hæklenål, og jeg må indrømme, at det er en del af en forhænværende hverdag, som jeg savner - der er ikke noget mere fredfyldt og afstressende, end at lade den ene maske tage den anden mens man tømmer hovedet for dagens strabadser. Mens jeg har fulgt alle jeres kreative blogindlæg og flotte billeder på både Pinterest og Instagram, har jeg fået den ide, at jeg vil kaste mig over et hækleprojekt. -Og ikke bare et hvilket som helst hækleprojekt, men et mine børn også vil få glæde af: jeg vil hækle alfabetet!

Min datter starter i skolen efter sommerferien, og når man skal lære noget nyt, går det som regel bedst, hvis man kan gøre det gennem leg og kreativitet. Jeg er helt sikker på at 29 små puder formet som bogstaver, vil være et stort hit hos min 5 årige datter.

 

Jeg er på jagt efter en rigtig god opskrift på hæklede bogstaver og håber at I kære kreative hækle-entuiaster vil hjælpe mig. Tip mig gerne enten på mail: info@redecor.dk, via vores Facebook side eller på Instagram.

 

På forhånd tusind tak for hjælpen - jeg glæder mig til at komme i gang med mit projekt :=)

 

/Louise


Kommentar(er) 2

 • Louise Lykke Bisgaard
  Louise Lykke Bisgaard

  Tak kompagnon - og lige over! :=)

  Svar

 • Sally Kousgaard Nielsen
  Sally Kousgaard Nielsen

  Godt gået Louis! Tillykke med dit aller første blogindlæg nogensinde. Dejligt med sådan en god partner

  Svar

Skriv din kommentar