Det første bogstav i mit hæklede alfabet

oprettet d. under Garn - strikke og hækle

Det første bogstav i mit hæklede alfabet
Det første bogstav i mit hæklede alfabet

 

 

Så fandt jeg endelig en rigtig lækker opskrift på et hæklet alfabet!

 

Den eneste hage ved det er, at opskriften stammer fra en udenlandsk hjemmeside og dermed kan jeg lede længe efter Æ, Ø og Å ... men det er der også råd for - selvom jeg ikke har den store erfaring, så er jeg sikker på. at når jeg har hæklet mig igennem de første 26 bogstaver så skal jeg nok "krejle" mig frem til de sidste 3:=)

 

Det mest korrekte er selvfølgelig at starte fra A og hækle sig alfabetisk igennem alle bokstaverne men men men - jeg er lidt ude af træning og jeg havde derfor brug for at starte i den lette ende - bare så jeg ikke sårede min mestringsfølelse før jeg overhovedet var kommet ordentlig igang med projektet. Derfor blev mit første bogstav "E" - til stor glæde for min datter Emma.

 

Til mit "lille" projekt har jeg indkøbt 20 stk. Cotton nr. 8 i farverne 410 Baby Lyserød, 434 Pink, 5380 Syren og 5100 Lyserød - samlet pris 250 kr. Om det er tilstrækkelig til hele projektet vil tiden vise. 

 

Her finder i alle opskrifterne :=)

 

Den eneste lille bitte ting jeg har ændret er, at jeg hækler en ekstra kant i en anden farve, før jeg hækler siderne sammen, dermed får jeg en bredere monteringskant.

 

Hvis der er nogen derude som skulle blive inspireret til samme eller lignende projekt, så skriv endelig! Det havde været sjovt at udveksle ideer, erfaringer og status med flere hækle entusiaster!

 

Rigtig god hæklelyst.

 

Og pst - hvis du har brug for lidt vejledning undervejs i dit projekt (som undertegnede) så ligger der gode tutorials her!

 

 

/Louise

 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar