Hvad er Månedskurv?

Hos ReDecor har du mulighed for at handle via en Månedskurv. Det betyder at du kan handle flere gange på en måned og få det hele sendt i én samlet bestilling. På den måde sparer du penge i fragt og ture til posthuset.

 

Fragtpriser fra: 49,- sendt til dit arbejde og alle ordrer over 699,- sendes fragtfrit.

Du kan også hente din Månedskurv efter aftale i Børkop eller Horsens uden merpris.


Bestiller du her via hjemmesiden, kan du vælge Månedskurv som fragt- og betalingsmetode.
Bestiller du via Facebook eller Instagram bliver varen lagt i Månedskurven automatisk.

Ønsker du at købe og få din vare her og nu, sker det pr. automatik via hjemmesiden, hvis du vælger det, men på Facebook og Instagram, bedes du skrive det ved ordreafgivelse.

Første gang du køber varer via Månedskurven hos ReDecor kan du blive opkrævet et depositum på 200kr.

 

Du kan ikke lægge varer fra vores fjernlager i månedskurven, hvis du i et samlet køb alligevel vælger at lægge begge typer varer i din kurv, vil vi splitte din ordre op. Varer fra fjernlager kan derfor kun købes ved betaling ved ordreafgivelse.

Varer på fjernlager er typisk større ting eller møbler, og det fremgår af varen i din indkøbskurv om den er fra eget eller fjernlager.

Vi kontakter dig inden levering og fremsender en opgørelse, som du bedes indbetale inden varerne bliver afsendt fra vores lager. Ved efterfølgende ordre har alle kunder lov til at benytte Månedskurven og opgørelse vil blive sendt til dig i den sidste uge i måneden. Betaling skal falde seneste sidste hverdag i måneden og herefter vil varerne fra Månedskurven blive afsendt.

 

Hver måned trækker vi lod blandt månedskurvene og giver en bestilling væk helt gratis! (Ved min. 30 månedskurve).Måske har du den heldige månedskurv?!

 

God shoppelyst!