Om os

Du har lige fundet en af de bedste inspirationssider med webshop, som kan hjælpe dig med at forny din indretning og finde gode gaver til dig selv eller en du holder af.

 

Bag ReDecor er der to engagerede og passionerede kvinder, som går op i indretning, gør-det-selv projekter og kreativitet.

 

Vi vil så gerne dele ud af vores passion for at skabe hyggen og personligheden med et strejf af lækre og anderledes produkter, som gør din bolig til dit hjem.

Hjemmet er det vigtigste sted i dit liv, for det er her du skal slappe af, lade op, leve og hygge med familie og venner. Derfor er det også vigtigt at du føler dig hjemme og trives, så du kan være dig selv når du er i dit hjem.

 

Det vil vi meget gerne hjælpe dig med, så hos ReDecor får du tips, tricks og ideer til din indretning, hvad enten du ønsker at gøre det selv, eller købe de fede ting færdige.

 

ReDecor står for at indrette på ny ved hjælp af ReCycling og UpCycling, og vi knokler for at finde og lave spændende ting til dig og din nye indretning.

En del af vores produkter er unikaer og der findes altså derfor kun den eller de ting, som vi laver nu og her. Vi har dog også ny producerede varer i shoppen, men de er nøje udvalgt, ud fra vores idé om at bringe nordisk stil sammen med shabby chic og så med et strejf af romantik.

 

Savner du nogle produkter i vores shop, eller har et ønske om at vi laver et bestemt produkt, skal du endelig skrive til os på info@ReDecor.dk

Sidst men ikke mindst, bør du tage et kig på vores blog. Her finder du inspirationsbilleder, DIY's og meget mere.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

 

Mange hilsner fra Louise og Sally.