Artikler og Omtale

Artikel genudgivet på hsfo.dk, af: Line Kyed, Publiceret 

Artikel udgivet i Horsens Posten og på horsensposten.dk, Af Line Kyed , liky@hsfo.dk 29. juni 2018 kl. 09:41, 

Mangeårigt venskab har udviklet sig til to webshops

Det, der skulle være et livslangt venskab med hyggesnak, gåture og cafe latte i fritiden, har udviklet sig til mere end det. I dag bruger veninderne Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen store dele af deres tid efter endt arbejdsdag på to webforretninger, hvor de handler med interiør- og kageartikler.

Horsens: Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen har været veninder lige siden, de mødte hinanden som ganske unge på Østhimmerlands Efterskole i 1996.

 

- 1. december 2017 åbnede de webshoppen Redecor og senest er Dinkage.dk kommet til i juni.

 

- Vi har kendt hinanden i mange år og har derfor et stærkt venindebånd og er gode til at være kreative sammen. Det kommer egentligt ikke bag på os, at vi nu også er kolleger med fælles firmaer, fortæller Sally Kousgaard Nielsen, der er bosat i Læsøgade i Horsens, mens Louise Lykke Bisgaard bor med sin mand, børn og hund i Thyregod nord for Give.

De to kvinder, begge 36 år, bruger stort set alt deres fritid på at få godt gang i Dinkage.dk, der handler med kageartikler og -pynt, mens der også bruges mange timer på interiørshoppen Redecor.dk.

 

"Vi har kendt hinanden i mange år og har derfor et stærkt venindebånd og er gode til at være kreative sammen. Det kommer egentlig ikke bag på os, at vi nu også er kolleger med fælles firmaer."

Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen

 

Fakta

  • Etableret som Redecor ApS december 2017 og Dinkage IVS juni 2018.
  • Hjemmesidernes navne er Redecor.dk og dinkage.dk.
  • Kompagnonerne bag er Sally Kousgaard Nielsen, bosat i Horsens, og Louise Lykke Bisgaard, bosat i Thyregod nord for Give.
  • Lager i Børkop ved Vejle.

Fandt hinanden igen

Men inden det kom så langt, forsøgte Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen gennem deres ungdomsår og efter endt efterskoletid at holde en tæt kontakt til hinanden. Det lykkedes på bedste vis, lige indtil de blev ældre, og Louise Lykke Bisgaard besluttede sig for at bosætte sig i Norge med sin nuværende mand.

- Jeg husker, at jeg syntes, det var træls at skulle undvære Louise. Vi var bare så gode venner og havde delt nogle vigtige år sammen med op- og nedture. Inden Louise skulle rejse, tog vi en sidste bytur sammen, og derefter hørte vi knap så meget fra hinanden, helt sikkert på grund af den fysiske afstand mellem os, fortæller Sally Kousgaard Nielsen.

I 2008 krydsede kvindernes veje atter, da Sally Kousgaard Nielsen havde fået arbejde ved et rekrutteringsfirma, der sendte elektrikere til Norge. Og selvom kontakten blev genoptaget, og Louise Lykke Bisgaard deltog i Sally Kousgaard Nielsens bryllup samme år - som brudepige, mistede de to atter kontakten. I den periode fik Sally Kousgaard Nielsen sit første barn.

- Turene til Norge holdt op, og de næste fem år oplevede vi for første gang helt at miste kontakten, lige indtil vi nogle år efter fandt hinanden igen via Facebook - heldigvis, siger Sally Kousgaard Nielsen.

I dag har de begge to børn og mand og er bosat i Jylland med fuldtidsjobs - Louise Lykke Bisgaard som økonom, mens Sally Kousgaard Nielsen er ansat i Horsens Kommune som administrativ medarbejder.

Blev ikke alene

Det var Sally Kousgaard Nielsen, der først nærede en interesse for indretning. Planen var desuden, at hun skulle have været partner i en webshop, der solgte kageartikler. Men den plan gik i vasken - lige indtil hun for nogle uger siden fik mulighed for at købe webshoppen, da den tidligere ejer ikke længere ønskede at drive den.

Samtidig havde Sally Kousgaard Nielsen i en del år gået med ønsket om at lave en blog om indretning og recyclede møbler (ældre møbler man sætter i stand, red.).

I dag er den del blevet en realitet, ikke alene, men sammen med Louise Lykke Bisgaard.

Den beslutning tog de efter en venindeweekend sammen i slutningen af året 2017.

- Omdrejningspunktet i Redecor er, at man skal indrette sig, så hele familien føler sig tilpas. Indretning skal helst være med til at vise, hvem vi er, og det skal ikke bare være noget, man kan se alle steder, for så bliver det upersonligt. Vores webshop har noget til både kvinder, mænd og børn samt kæledyr - både stilfulde varer, men bestemt også de mere sjældne set og skæve ting, fortæller Louise Lykke Bisgaard.

Planen er også, at webshoppen med tiden kommer til at indeholde møbler, de to indehavere selv har shinet op og sat i stand.

Mere synlighed

Siden har de to kvinder oplevet god opbakning og salg til venner og bekendte, men de venter stadig på et større gennembrud på markedet, fortæller de.

Butikkens lager ligger i Børkop, hvor der er indgået aftale med et firma, der pakker og sender shoppens varer ud.

- For at blive mere synlige på nettet har vi netop indgået en aftale med et web-bureau, der er god til den slags, og så er næste skridt at komme ind på det norske marked, fortæller de. Et land, som især Louise Lykke Bisgaard har store forventninger og forretningskendskab til fra sin tid deroppe.

Senest har de begge været travlt optaget af at relancere Dinkage.dk med et nyt udtryk og tiltag.

- Her vil vi løbende lave konkurrencer og ellers holde godt gang i shoppen, der fra den tidligere ejer har mange interesserede følgere. Så vi har nok at give os til - det er virkelig fedt. Sammen kan vi alt, sådan har vi i hvert fald altid følt det, og nu går der ikke en dag, uden at vi taler sammen, lyder det fra Louise Lykke Bisgaard og Sally Kousgaard Nielsen.

 

Læs artiklen på horsensposten.dk her

Læs artiklen på hsfo.dk her

 

 

 

På billedet: Havesaks med tråd fra Affari, Alice vase og fyrfadsstage fra Affari, workbag og clutch fra I.N.K. Collection

 

Jalle Kranie på fod fra Affari

 

Olivia vase på fod fra Affari

 

Pynt til dit anhængertræk fra Rivers Edge